Haiglatoidust

Tegelikult on TÜKi haiglatoit muidugi täitsa kena kodune kraam (kellegi kodune kindlasti), aga tõmbaksin paralleele Aerofloti pardatoiduga. On vähemalt, mida oodata, aga ei täida eriliselt hinge ega kõhtu.

Samuti järgitakse siin huvitaval kombel intermittent fasting’ut. Hommikusöök tuuakse ca 8:30, õhtusöök juba 16:30 ning lõuna seal kuskil vahel. Ideaalne 8-tunnine söögiaken! (Sponsored by Wolt ilmselt.) Salendav toime on silmnähtav – vatsast sain igatahes lahti.

Okei, tegelikult tuleb siia üks sünnimaratonikokkuvõte ka, aga tähtsamad teemad ennekõike. 

9 kommentaari “Haiglatoidust

  1. Õnne ja tervist! Tundub paslik soov. Pärnu haiglas kusjuures toitlustatakse ühispalatites olijaid perepalati omadest eraldi. Perepalatisse antakse paremat kraami. Ebaloogiline.

    Meeldib

    1. Aitäh-aitäh! Ja issand kui jabur. Eriti et vähemalt Tartus on küll perepalati saamine täielik õnneasi. Siis satud ühispalatisse ja keeratakse ikka täiega olmemasendus peale.

      Meeldib

    1. Aitäh! Tagatipuks on see selge näide, et kõike võib süüa. Kolm korda päevas vormileiba ja lastevorsti süües kukub kaal veel paremini, kui munavalgeomleti või kurat teab mille peal.

      Meeldib

    1. Aitäh! Ja noh, kujuta ette keskmist omaaegset koolitoitu (tänapäeva koolitoit on vist kõvad hüpped edasi teinud enamikus kohtades).

      Meeldib

Lisa kommentaar